Havedag – lørdag d. 4 maj 2019

Nu er det endnu engang tid til at gå i haven – sammen.
Vi mødes derfor lørdag d. 4. maj kl. 09.00 i haven bag Præstekærvej nr. 16-22.

Vi starter ud med en hyggelig fælles morgenmad, hvor vi fortæller, hvad vi påtænker der skal laves i haverne – ved græsplænen og ved astfaltgården omme ved børnehaven. Vi sørger samtidig for frokost og forplejning hele dagen.

Vi bliver ved til vi ikke orker mere. Om I kan være med 1 time eller hele dagen er op til jer – Vi har opgaver til alle. Om I ønsker jord under neglene, at male, at samle eller blot kan skabe en god stemning, byder vi alle velkomne.

Sidste år kom en del, og vi nåede nogle gode ting, som I forhåbentligt har nydt godt af i løbet af året. Fx malede vi i og omkring skralderummet, og gjorde “græshaven” en smule pænere. Efterfølgende blev haven brugt flittigt. Ved astfaltgården satte vi en grill og en sandkasse op. Der er nu også sat hegn op, hvilket gør gården helt privat.

Vi ser selvfølgelig at I kommer og hjælper, så vi når rigtig meget i år. Det betyder at jo flere vi er, jo mere kan vi nå. Derfor ser vi selvfølgelig rigtig gerne så mange af jer som muligt møde op. …Og så er det bare utrolig hyggeligt at møde sine naboer og samtidig gøre foreningen endnu bedre.