De nye opgangsdøre

Opdatering dørene 12/01 2023

Status på dørene er jo bare gaven der bliver ved med, at give….

Der er fredag d. 6/1 2023, blevet monteret dørpumper på alle opgangene. Dermed ikke sagt, at de alle er blevet justeret så de virker som de skal, det havde man åbenbart for travlt til. Så status er lidt , at de kører sådan lidt tjaaaa, de lukker da de fleste af dem, også nogle af dem rigtig hårdt, men…

De håndtag der mangler, lever deres helt eget liv. De er udsat til levering og montering på fredag d. 13/1 2023, og denne dag er der samtidig krisemøde med firmaet der har leveret dørene, så vi kan komme af med vores frustrationer, og få lavet en køreplan for de resterende fejl og mangler.
Opdatering dørene 4/1 2023

Der er på nuværende tidpunkt sat håndtag på Præstekærvej 11, 16, 18,20,22 og Frederikssundsvej 188. De sidste 5 håndtag bliver leveret mandag d. 9/1 og forventes monteret, tirsdag d. 10/1, vi afventer en status på montering af dørpumper, der er på nuværende tidspunkt monteret dørpumpe i nr 16, resten mangler.

Der vil blive opdateret her på hjemmesiden, når vi ved mere om dørpumperne.
Opdatering dørene 30/12 2022

Bestyrelsen har i dag fået opdateringen omkring montering af dørene.
De har været ramt af forkerte leveringer af håndtag til dørene, som virkelig har forsinket ptojektet, dette skulle være løst nu og vi er blevet lovet at alle håndtag og dørpumper ville blive monteret i løbet af uge 1.
Vi håber at tidsplanen holder denne gang

Venlig Hilsen

Martin H. Christensen
Formand E/F Præstekærhaven
Opdatering dørene 27/12 2022

Tømreren var her i fredags d.23/12, for at skifte håndtag og dørpumper. Det viser sig så, at det igen er de forkerte håndtag som ikke passer på dørene.
Vi prøver at få en afklaring og en realistisk tidsplan, men det lader til at projektet kommer til, at gå ind i det nye år, før det er færdigt.
Der bliver opdateret her på siden, når vi ved noget mere.
Opdatering 20/12 2022

Jamen altså….

Så manglede der lige nogle håndtag som var i restordre…

Nu er det sidste nye, at de er færdige på torsdag d 22/12
Opdatering d. 7/12 2022

Som flere nok har bemærket, er vi ikke kommet helt i mål med opgangsdørene endnu.
Elektrikerne har været gevaldigt udfordret med det gamle dørsystem, i de opgange der endnu ikke var skiftet til det nye digitale system.
Det har desværre medført en pæn forsinkelse på projektet, men de er i sidste uge kommet i mål med de døre der drillede, og de er i denne uge gået videre til de døre som har fået det nye system, så nu går det fremad i normalt tempo. Dørmændene som skal lave det sidste (håndtag, dørpumper og dørkarme), kommer og starter op på tirsdag.

Forventet slutdato… Vi håber på fredag d. 16/12
Udskiftningen af opgangsdørene er begyndt i denne uge. Vi forventer, at alle døre er skiftet i løbet af 14 dage.

Elektrikeren installere briklæser i dørtelefonanlægget, efter døren er monteret.

Husk at få taget de nye brikker med, som er omdelt i postkasserne. Vi kender ikke rækkefølgen på udskiftning af dørene, den kan være skiftet når du kommer hjem